VIRKSOMHED

Din virksomhed

Uanset om det er i fiskeindustrien eller på en lægeklinik, i en stor fabrik eller på det lille advokatkontor, i friskolen eller på institutionen, så har vi løsningen.
Nogle virksomheder har meget høje krav til rengøringen. Ikke mindst indenfor fødevareindustrien, hvor de jævnligt bliver kontrolleret af myndighederne og dårlig rengøring kan koste dyrt.
Rengøring Nord har stor fokus på kvaliteten af arbejdet og kontrollerer selv hyppigt, at kundens ønsker og behov også bliver mødt i den daglige rengøring.
Du kan trygt overlade rengøringen til os. Vores medarbejdere har uddannelsen og kvalifikationer og vi har rengøringsmidlerne og udstyret til at klare enhver opgave.

Vinduespolering

Vinduerne er en del af vores facade – vores ansigt udadtil – så de skal selvfølgelig være rene.
Hos Rengøring Nord har vi både udstyret, rengøringsmidlerne og det velkvalificerede personale til at få dine vinduer til at skinne.
Ring og få et uforpligtende tilbud.

Polish af gulve

Rengøring Nord har både maskinerne og medarbejderne, der kan få dine gulve til at skinne.
Polish er ikke bare et spørgsmål om at få gulvene til at skinne. Det handler også om at bevare dine gulve længst muligt.
For det slider på et gulv, hvis der er mange mennesker, der hver eneste dag bevæger sig på institutionen eller i virksomheden. De fleste slæber sand, jord og bittesmå sten med ind under skoene, så det er næsten som sandpapir til gulvet.
Lader du os give gulvet polish med jævne mellemrum, så får du ikke bare et skinnende gulv, men bevarer også gulvet længere.

Trappevask

Trappevask er noget af det, der kan skabe splid i boligblokken, hvis det er op til beboerne selv at klare de mange trin.
Hvorfor ikke slippe for både balladen og rengøringen og overlade det til Rengøring Nord. Vi klarer det med et smil, lidt knofedt og miljøvenlige Svane-mærkede rengøringsmidler.

Kontakt os

Kontakt os for information

Rengøring Nord ApS
Bredfald 6B
9800 Hjørring

+ 45 21 78 59 85

 

Send en besked