PRIVAT

Dit hjem

Mangler du hjælp til forårsrengøringen, har håndværkerne efterladt malerklatter, oliepletter eller bare rod, har regnen over Nordjylland skabt et vådt kaos i kælderen, hænger vinduespoleringen dig ud af halsen eller har du bare brug for en hjælpende hånd med rengøringen en gang imellem.
Uanset hvad du har brug for, så kan vi finde en løsning, som du bliver glad for.
Rengøring Nord får flere og flere private kunder, der hellere vil bruge fritiden på familien end på at vaske gulve, polere vinduer og støvsuge hundehår af sofaen.

Dit sommerhus

Rengøring Nord har både maskinerne og medarbejderne, der kan få dine gulve til at skinne.
Polish er ikke bare et spørgsmål om at få gulvene til at skinne. Det handler også om at bevare dine gulve længst muligt.
For det slider på et gulv, hvis der er mange mennesker, der hver eneste dag bevæger sig på institutionen eller i virksomheden. De fleste slæber sand, jord og bittesmå sten med ind under skoene, så det er næsten som sandpapir til gulvet.
Lader du os give gulvet polish med jævne mellemrum, så får du ikke bare et skinnende gulv, men bevarer også gulvet længere.

Håndværkerfradrag

Vidste du, at rengøring i private hjem også er omfattet af håndværkerfradraget?
Du kan rent faktisk få håndværkerfradrag for rengøringen. Uanset om det er den daglige, ugentlige eller bare en gang imellem.
Vinduespolering kan også laves med håndværkerfradrag.
Der gives op til 6000,- kroner i skattefradrag per person i husstanden over 18 år

Kontakt os

Kontakt os for information

Rengøring Nord ApS
Bredfald 6B
9800 Hjørring

+ 45 21 78 59 85

 

Send en besked